Välj profil

Vackra underhållsfria fönster med personlighet

Wirus Fenster systemet öppnar en värld full av formgivningsmöjligheter. Det ger varje fönster ett individuellt och personligt utseende.

En vacker karm ställer ditt fönster i rätt dager. Med utgångspunkt från den profiltyp du väljer har du nästan obegränsade möjligheter att forma fönstret efter dina egna önskemål.

Vi fokuserar våran försäljning till Göteborg samt närliggande städer, bland andra Borås och Alingsås. I dagsläget levererar vi ett flertal olika fönstertyper, några exempel är underhållsfria fönster, pvc fönster, plastfönster och treglas fönster. Vi är säkra på att genom ett samarbete kan varje problem lösas, så tveka inte med att begära en offert!

Begär offert >>

Profiler, karm & båge

Börja med att bestämma dig för vilken karmprofil du vill ha. Sedan fortsätter valmöjligheterna att öka! WIRUS Fenster kan, om så önskas, utrustas med ett finurligt ventilationssystem. Detta gynnar ett sunt rumsklimat utan drag och utan att fönstret måste öppnas. 5-kammarprofilen med skyddad mellanisolering stänger ute buller och trafikljud. Vid hög ljudnivå kan alla fönster utrustas med speciellt ljudskyddsglas.

Elegant – Denna tidlösa profil lämpar sig till alla arkitekturer. ”Elegant” är klassiskt stilren och passar i alla sammanhang och lägen.

Light – Den ideala profilen för små fönsteröppningar. ”Light” utmärker sig genom fönsterbågens tunna profil som visar mycket glas.

Renaissance – Denna stilfulla profil lämpar sig utmärkt till byggnader i landsorts- eller stadsstil såväl som till den K-märkta byggnaden.

Exklusiv – Med sin utåt välvda bågprofil och med fönsterbågen lätt förskjuten mot fönsterkarmen ger ”Exklusiv” en harmonisk och mycket elegant optisk upplevelse. Särskilt väl passar den till rena arkitekturer, fria från utsmyckning och dylikt.

Exakt Aluminium – Genom sin rätlinjighet och en utpräglad stabilitet är ”Exakt Aluminium” särskilt lämpad för fönsterkonstruktioner som innefattar stora glasytor.

Låg tröskel – till våra altandörrar (rullstolsanpassat)

Spröjs

Spröjs berikar många byggstilars utseende: Lantligt, rustikt eller elegant och stilenligt. Inte bara fönstrets utseende ändrar sig, även fasaden förskönas.

Bilderna nedan visar ett par exempel på de många varianter och stilar utav spröjs.

VATTENARRANGEMANG

Hälsofrämjande arbetsplatser ger lägre sjukfrånvaro, ökad lönsamhet och bättre trivsel.

Läs mer

TIPS & SKÖTSEL

Skötsel och underhåll av WIRUS fönster

Läs mer

AIRZONE

Vi söker samarbetspartners samt återförsäljare

Kontakta oss

RAL-certifierade

Wirus-Fenster vänder sig till kunder som ställer höga krav på
kvalitet och lång livslängd på sina fönster och dörrar vilket garanteras med RAL-certifiering.