Tillbehör

Begär offert >>

Fler möjligheter

WIRUS Fenster erbjuder ännu fler möjligheter att anpassa ditt fönster efter dina personliga behov.

Vare sig du vill få ditt nya fönster att passa in i miljön, eller vill ha det allra senaste i designväg – vi ger dig möjligheten!

Former & stukaturer

När det gäller att bevara eller återge en gammal byggnad dess ursprungliga skick, troget mot originalet, kommer du att finna WIRUS Fensters dekorprofiler och ornament mycket passande. Vårt sortiment omfattar ett stort urval av dekorprofiler och ornament baserade på modern fönsterteknik. I urvalet finns många olika epokers stilar representerande.

Insektsskydd

Äntligen är sommaren här! Dags att utnyttja balkongen eller verandan. Men med sommaren kommer också flugor på dagen och myggor på kvällen. Med WIRUS Fensters insektsskydd slipper du dessa besvär!

Rulljalusilåda

Rulljalusiet sätts samman med fönstret och bildar en enhet vilket gör installationen betydligt enklare. Wirus Fensters rulljalusier går att använda även då murverket saknar fästen för konventionella jalusier och underlättar därmed vid modernisering av gamla fönsterplatser. Jalusiets värmeisolerings-inlägg och borsttätning ger fönstret ytterligare isoleringsverkan

Jalusifrontlåda

Försättsjalusiet ger inte bara husets fasad ett vackert intryck utan är även det ideala försätts-jalusiet för påbyggnad och montering i efterhand. Wirus Fensters försättsjalusi lämpar sig även för mindre fönster. Konstruktionens är sådan att den inte kräver större yta än fönstret i sig.

Jalusilåda för infälln.

Allt i ett – jalusikåpa och jalusi i en enda enhet. Systemet monteras i förväg enligt måttbeställning och möjliggör en enkel installation på plats efter leverans. Detta system hjälper dig att spara tid och pengar samtidigt som det stabila systemet borgar för optimal ljud- och värmeisolering.

Justering av jalusiet kan ske med (spänn)band, vev, eller motor. Ett Wirus Fenster jalusi är mycket lätthanterligt tack vare sin kullagerförsedda rullaxel.

Jalusiet kan valfritt manövreras med band, vev eller i med en motor. Motorn kan dessutom kontrolleras med en timer eller med fjärrkontroll.

Begär offert >>

VATTENARRANGEMANG

Hälsofrämjande arbetsplatser ger lägre sjukfrånvaro, ökad lönsamhet och bättre trivsel.

Läs mer

TIPS & SKÖTSEL

Skötsel och underhåll av WIRUS fönster

Läs mer

AIRZONE

Vi söker samarbetspartners samt återförsäljare

Kontakta oss

RAL-certifierade

Wirus-Fenster vänder sig till kunder som ställer höga krav på
kvalitet och lång livslängd på sina fönster och dörrar vilket garanteras med RAL-certifiering.